Websites

Ontwerpen, ontwikkelen en bijhouden


Bij allround reclame hoort natuurlijk ook een website. Wij ontwerpen een website geheel naar uw wensen, en uiteraard afgestemd op uw huisstijl. Wij maken een aantal "platte" concepten, zodra u tevreden bent gaan we over tot het ontwikkelen van een website.

Onze websites worden niet ontwikkeld in wordpress, er wordt niet gewerkt met standaard plateaus en ook de veiligheid van uw site staat bij ons centraal. Alle websites zijn custom made, en u zult er nergens een tweede van vinden.

 

Ook het maken van een responsive site is bij ons geen probleem. Anno 2016 worden de sites steeds meer bekeken op mobiele apparaten. Uw site moet hier wel voor ingericht zijn, om dit op een goede wijze aan te kunnen. Onze webdesigners weten hierin waar ze over praten, en zorgen ervoor dat uw site op alle apparaten optimaal werkt.

Iedere website wordt op maat gemaakt, en dus heeft iedere website een eigen prijs. Een standaard website kan al gemaakt worden vanaf € 650,- excl. btw. U zit bij ons niet vast aan een aantal pagina's, een aantal foto's of een maximaal aantal woorden. 

 

Mocht u interesse hebben om door ons een nieuwe website te laten ontwikkelen? Neem dan even contact op met onze webdesigners, zij staan u graag te woord.

 

Nieuws

De laatste ontwikkelingen

Vacature allround Signmaker

19 september 2018

Ons bedrijf groeit, en daarmee ook onze reclame studio. Hierdoor zijn wij op zoek naar een allround signmaker. Ben jij gemotiveerd, heb je ervaring als belett... Lees verder

Mini Cooper Design contest

25 augustus 2018

In samenwerking met SOS Events is er een Mini Cooper design contest bedacht. Maak een gaaf ontwerp voor het volledig wrappe van een Mini Cooper. Het mooiste ont... Lees verder