Reclame

Een passie voor écht reclame werk

 

In de reclame en belettering hebben wij al meer dan 20 jaar ervaring. Om te beginnen zorgen wij natuurlijk voor belettering op auto's, in de vorm van tekst, logo's etc. wat u maar wenst. Daarnaast maken wij ook reclame borden, vlaggen, lichtbakken, gevelbelettering, beachflags enz enz. Veel van onze reclame-uitingen vind u bij sportvelden, sporthallen, bedrijven terreinen en div. centra. Uw uitstraling en logo kunnen door ons ontworpen worden in onze reclame studio. Of het nu gaat om een logo of een complete huisstijl, wij leveren alles wat een goede verzorgde uitstraling voor uw bedrijf nodig heeft.
Wij hebben binnen onze reclame afdeling diverse car wrap specialisten aan het werk, die uw voertuig van een geheel nieuwe kleur kunnen voorzien door het gebruik van folie. Zo kunt u kiezen voor bijv. een mat zwarte kleur maar ook diverse metallic kleuren of een fullcolour print.

Tevens hebben wij een breed assortiment aan bedrijf- en horecakleding, deze kunnen wij leveren met de door u gewenste opdruk. Alle benodigde opdrukken worden in onze eigen studio geproduceerd.

Doordat wij zelf een Large Format printer hebben, kunnen wij een full colour print op diverse materialen printen, van papier tot hoogwaardig vinyl van canvas tot banner materiaal.

Er is een ding dat bij ons centraal staat en dat is, uw reclame uiting naar uw wens uitvoeren!

 

Time laps

Carwrap Mercedes ML AMG