Over ons

Over Pasman Putten

 

Pasman Putten, vroeger G. Pasman Autospuiterij, maar inmiddels uitgegroeid tot zoveel meer als alleen maar een spuiterij. Autoschade, reclame en caravanschade zijn de 3 grootste disciplines binnen het bedrijf. 

Geurt Pasman is in 1986 voor zichzelf begonnen samen met zijn vrouw Bep. Destijds deed Geurt al het spuitwerk nog zelf. Zijn vrouw Bep nam, net als nu, de administratie voor zich. Anno 2016 is er meer dan alleen het auto spuiten waar Geurt zijn vleugels over spreidt.

 

Autoschade herstel specialist voor diverse verzekeringen, maar ook erkend focwa schadehersteller. Al meer dan 25 jaar is Pasman autoschade actief in de branche, en heeft daarom ook een groot bereik aan kennis en ervaring.

Samenhangend met de autoschade afdeling is de spuiterij. Een herstelde schade moet uiteraard ook gespoten worden. Echter weten veel mensen niet dat er zoveel meer mogelijk is met een spuiterij. Denk aan het spuiten van keukens, binnendeuren, meubels etc.

 

Ook de reclame afdeling is opgestart door Geurt zelf. Het stokje van de reclame heeft hij inmiddels over gedragen aan zijn zoon John Pasman. Samen vormen zij een sterk team wat voor u als klant resulteerd in doelgerichte eindproducten. Of het nu gaat om een herkenbare huisstijl of een knallende carwrap. 

De reclame studio is uitgegroeid tot een full service reclame studio. Waar Geurt begon met het plotten van letters, gaat John verder met het aanbrengen van complete fullcolours.

 

Caravanschade herstel is relatief nieuw. Niet alleen bij Pasman Putten, maar over het algemeen. Deze tak is sinds een aantal jaren op de markt, en groeit uit tot een opzich staande branche. Pasman caravanschade herstel is een goede speler in de regio midden nederland, en ook hierin wordt er voor meerdere verzekeringsmaatschappijen gewerkt.

 

Nieuws

De laatste ontwikkelingen

Vacature allround Signmaker

19 september 2018

Ons bedrijf groeit, en daarmee ook onze reclame studio. Hierdoor zijn wij op zoek naar een allround signmaker. Ben jij gemotiveerd, heb je ervaring als belett... Lees verder

Mini Cooper Design contest

25 augustus 2018

In samenwerking met SOS Events is er een Mini Cooper design contest bedacht. Maak een gaaf ontwerp voor het volledig wrappe van een Mini Cooper. Het mooiste ont... Lees verder