Offline reclame

Denk hierbij aan drukwerk, spandoeken, promotiematieraal etc

 

Offline reclame, het klinkt heel ingewikkeld maar stelt eigenlijk niet veel meer voor dan alle reclame uitingen die u gebruikt buiten het internet om. Hierbij kunt u denken aan drukwerk, spandoeken, vlaggen, pennen, key-koorts, bedrijfskleding etc etc. Het is eigenlijk een verzamelnaam voor u reclame binnen uw huisstijl.

 

Drukwerk, wie kent het niet en wie heeft het niet. Iedereen heeft wel een visitekaartje, of briefpapier. Maar daarnaast is er veel en veel meer, offertemappen, enveloppen, brochures, magazines. Doordat wij al jarenlang nauw samenwerken met een vaste drukker kunnen wij hierin scherpe aanbiedingen maken en toch de gewenste kwaliteit leveren.

 

Ook voor opvallende reclame uitingen door het gebruik van vlaggen, spandoeken, beachflags etc. kunt u bij ons terecht. De tijd leert ons dat alles wat beweegt, opvalt bij bezoekers van uw bedrijf of winkel. Door het gebruik van bijvoorbeeld een beachflag voor uw winkel, of bij de oprit van uw bedrijven terrein, trekt u direct de aandacht van langsrijdens/lopend verkeer. 

 

Ook met spandoeken kunt u een goede statement maken. Bijvoorbeeld een spandoek aan uw gevel met een mooie impressie afbeelding of een aanbieding trekt bij veel mensen snel de aandacht. Onze frames kunnen uitgevoerd in kleine afmetingen, maar ook in XXL formaten. Bij XXL formaten denken wij aan frames van groter dan 5 meter. Door het koppelen van meerdere buislengtes zijn de mogelijkheden bijna oneindig.

Een hot item in winkel centra zijn de beachflag. U ziet ze bij veel winkels voor de deur staan. Dit kan zijn met een actie, SALE, of outlet maar ook met een mooie fullcolour afbeelding om de aandacht te trekken.

 

Ook bedrijfskleding zit al jarenlang in ons assortiment. Wij zijn dealer van diverse merken kleding zoals Tricorp, Clique, New wave, Texas Bull enz. Het bedrukken van de kleding doen wij allemaal in eigen huis. Ook hierin geldt weer dat wij graag uw huisstijl doortrekken naar de kleding die u en/of uw personeel draagt.

 

Als u interesse heeft kunt u altijd even een belletje doen naar onze reclame studio, of even langskomen. Wij leggen u graag uit wat hierin de mogelijkheden zijn.