Caravanschade

De caravan weer netjes voor de volgende trip

 

Waarom de gehele zijkant c.q. panelen vervangen van uw caravan/camper, vanwege een kleine deuk of krasdeuk? Het is zowel tijdrovend en zeer duur! Daarom hebben wij sinds kort naast onze andere disciplines een Caravan/Camper herstelafdeling. Dit betekent voor u, dat het speciaal ontworpen systeem om geprofileerde wanden en daken ontzichtbaar te repareren of te herstellen, waarbij HBC system 10 jaar garantie geeft op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. De pers schreef: "Ingenieus systeem om alluminiumplaten op caravans en campers te herstellen."
In onze reclame studio kan uw caravan/camper ook weer voorzien worden van eventuele nieuwe striping. Doordat wij dit in eigen huis maken kan elke benodigde striping nagemaakt worden zoals origineel. 

Ook voor schades aan caravans en campers repareren wij voor meerdere verzekering maatschappijen. U kunt bij uw eigen maatschappij vragen wat de mogelijkheden zijn.

Door middel van onze nieuwe manier van repareren is het niet meer nodig om voor een klein deukje een hele wand te vervangen. U kunt altijd bij ons langs komen om informatie op te vragen, of u belt even. Onze medewerkers staan u graag te woord.

 

Partners

 

 

 

 

 

 

 

 

Videocompilatie

Caravan repair methode