Veranda doek op maat

Maatwerk, voor scherpe prijzen

 

Custom made veranda doek op maat.

 

Nieuw in ons assortiment zijn de veranda doeken. Deze op maat gemaakte doeken zijn geschikt voor iedere veranda van iedere afmeting. De doeken worden volledig in onze eigen montage afdeling geprint, en afgewerkt. U geeft bij onze reclame studio aan hoe u de doeken uitgevoerd wil hebben, bijvoorbeeld met of zonder fullcolour print, en zij werken hem uit met uw eisen. De werk-tekening wordt door u bekeken en indien goedgekeurd gaat hij door naar onze montage afdeling. Deze zal de doeken voorbereiden en klaarmaken voor montage bij u thuis. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de doeken zelf te monteren, u krijgt dan van ons een uitgebreide uitleg met daarin tips en tricks om de doeken zo goed mogelijk te monteren.

Het monteren kan op diverse manieren u kunt bijvoorbeeld gebruik maken van tourniquets, een pees, drukknopen etc. etc. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Voor specifieke afwerkingen, zoals ritsen, tunnels etc. etc. kunt u natuurlijk vrijblijvend een prijs opvragen.

Bent u nieuwsgierig geworden, of heeft u nog vragen? Neem gerust eens contact met ons op, wij leggen u graag uit hoe alles in zijn werk gaat. Ook kunt u in onze reclame studio diverse, reeds gemonteerde, veranda doeken bekijken.

 

 

 

 

Nieuws

De laatste ontwikkelingen

Vacature allround Signmaker

19 september 2018

Ons bedrijf groeit, en daarmee ook onze reclame studio. Hierdoor zijn wij op zoek naar een allround signmaker. Ben jij gemotiveerd, heb je ervaring als belett... Lees verder

Mini Cooper Design contest

25 augustus 2018

In samenwerking met SOS Events is er een Mini Cooper design contest bedacht. Maak een gaaf ontwerp voor het volledig wrappe van een Mini Cooper. Het mooiste ont... Lees verder